I am semi-vegetarian now
कुछ समय से मैंने मांस व अंडे बंन्द कर दिया है (सिवाय दरियाइ जीव)। अब मैं दिन मे ज्यादातर दक्षिण भारतीय थालि लेता हुं और रात मे सुप के साथ दोसा खाता हुं। यहाँ तमिल नाडुमे केले के पत्ते पे भोजन लेने कि प्रथा है जो कि आज भी लगभग सारे भोजनालयोंमें निभाइ जाति है। यह मैरा पत्ता है जिसमें से स्वादिष्ट दोसा मैंने तमाम कर दिया है।
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
2 comments:
not nay more... back to 'normal' but avoiding non-veg; specially farmed animals.
Ok.. Time to become flexitarian! I have stopped meat (sea food excetpion but rare) again. It has been around 2 months and wish I could continue this till at least 1 year.
But leaving egg is not what a bachelor can afford to do.
Post a Comment